Slecht nieuws...

Vandaag het al wel verwachtte, maar toch nog plotselinge bericht gekregen, dat het gebruik dat ik sinds afgelopen december van dit fantastische atelier in Rijswijk maak per 30 juni moet zijn beëindigd. De gemeente Rijswijk gaat het pand slopen om plaats te maken voor woningbouw. Daar kan natuurlijk niemand tegen zijn, maar jammer is het wel voor mijn medegebruikers van het pand en mijzelf.. Ik ben dus nu weer naarstig op zoek naar nieuwe werkruimte. AdHoc heeft misschien een ruimte voor mij beschikbaar in een pand in de Binckhorst, een bedrijventerrein in Den Haag, dat binnenkort kan worden verhuurd. Wie weet is dat wat. Ik heb in ieder geval mijn inschrijving voor een ruimte in de Spanjaardshof in den Haag, waar mijn studiegenoten Ilja Walraven en Dimitrios Xantopoulos ook een atelier hebben, vandaag weer vernieuwd...

 

By the way: bovenstaand schilderij met de drie koeien heb ik vandaag voltooid (olieverf op doek 50 x 70 cm). Aan het schilderen heb ik bijzonder veel plezier beleefd.