Expositie

Op zaterdag 27 juni open ik tussen 14:00 en 16:00 uur de deuren van mijn atelier in het schoolgebouw aan de Generaal Vetterstraat 40 in Rijswijk. Dit ter gelegenheid van het feit dat ik dit atelier tot mijn zeer grote spijt per 30 juni moet opgeven, omdat het gebouw zal worden gesloopt. Ik zal een aantal schilderijen laten zien die ik in dit atelier heb gemaakt, waaronder natuurlijk een aantal koeien waar ik op dit moment druk mee in de weer ben. Iedereen is welkom, maar het helpt mij in mijn pogingen om een goed gastheer te zijn, als jullie komst wordt aangekondigd. Daartoe kan je de mogelijkheid van 'laat een bericht achter' van deze website gebruiken, of er een telefoontje tegenaan gooien.

 

Ik respecteer de RIVM richtlijnen; er is in het atelier ruimte genoeg om de anderhalve meter regel in acht te kunnen nemen….