Vroeg werk

Nog meer nostalgie (zie mijn blogpost "patroon?") : Vandaag geluncht met het meisje waarop ik 53 jaar geleden verliefd was in de brugklas van de middelbare school en die ik voor het laatst nog een keer heb gezien in of rond 1973. Zij mailde mij onlangs nadat ze mij op het internet had gevonden met de vraag of ik inderdaad de Paul was die zij zich nog herinnerde uit die tijd. De aanleiding was dat zij bij het opruimen van spullen van haar moeder die eerder was overleden tekeningen van mij tegenkwam die haar moeder had bewaard. Het weerzien was hartelijk en heel erg leuk om herinneringen op te halen en over en weer van onze huidige situatie te vertellen. Wordt herhaald zeiden we bij het afscheid na bijna drie uur samen in het restaurant in Montfoort - halverwege tussen onze woonplaatsen - te hebben doorgebracht. Bovenstaande is één van de tekeningen die zij voor mij had meegenomen die ik in 1967 had gemaakt.