2 mei 2021

Beste mensen, op 2 mei aanstaande zal ik en de andere gebruikers van het voormalige schoolgebouw aan het Schansbos 3-4 in Zoetermeer de deuren voor publiek openen. Er is muziek, er zijn lekkere snacks en er worden verschillende artistieke activiteiten ontplooid. Doelgroep is de bevolking van de wijk Meerzicht. De bedoeling is om onze buren in de wijk in de gelegenheid te stellen op een leuke manier met ons kennis te maken.

 

Als mijn bijdrage aan deze 'artfair' laat ik achtereenvolgens 3x3 mensen gedurende maximaal één uur een zelfportret schilderen in mijn atelier, waarin ik de schilders dan zal begeleiden. Ik ben heel benieuwd hoe dat zal gaan. Ik heb ook al gehoord dat zich al kandidaten hebben gemeld, nog vóórdat we in de wijk hebben gefolderd 

 

De gemeente Zoetermeer staat achter dit initiatief en heeft ons gesponsord, zodat ik voor de gelegenheid bijvoorbeeld verf, kwasten, paneeltjes en een paar spiegels heb kunnen kopen.

 

Kijk als je meer wilt weten op de website https://www.cultuur079.nl/artfair-meerzicht

 

Aanstaande maandag komt een filmploeg naar ons toe om opnamen voor een teaser te maken. Daarom ben ik vandaag naar de kapper gegaan :-)