Masterclass Sam Drukker op ARS

Afgelopen zaterdag 5 juni ging het dan toch echt door. Aanvankelijk was met Sam Drukker afgesproken dat hij zijn masterclass "Lijn bestaat niet" op 14 november zou geven bij Ars. Door destijds uitgevaardigde corona maatregelen moest dat worden uitgesteld. Sam en ik kwamen daarop 20 maart overeen vanuit de optimistische verwachting dat we dan wel weer van de kant zouden kunnen. Uiteindelijk werd het dus 5 juni, hoewel dat op het laatste moment op losse schoenen kwam te staan doordat de fase twee van het heropeningsplan van de overheid opeens op 9 juni werd bepaald. Dat later gelukkig weer werd vervroegd naar 5 juni. Alle 11 deelnemers waren zeer enthousiast over deze dag. En Sam Drukker liet mij bij het afscheidsbiertje weten ook bijzonder tevreden te zijn met de groep, de locatie en de organisatie. Omdat alles is gelopen zoals ik het mij had voorgesteld kijk ik ook met bijzonder veel genoegen terug op deze dag, die zowel voor Sam Drukker, als voor een meerderheid van de deelnemers voor herhaling vatbaar is.